Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств
|
|
Creator |
Угрімова, Ірина Володимирівна
|
|
Subject |
зовнішнє середовище
внутрішнє середовище індикатори реструктуризація sustainability strategic stability external environment internal environment |
|
Description |
Розглянуто cутність стійкості діяльності підприємств, адаптування до змін зовнішніх і внутрішніх умов; значення реструктуризації як інструменту підвищення стратегічної стійкості для підприємств м’ясопереробної промисловості. Описано науково-методичний підхід, розроблений автором для використання оцінки стратегічної діяльності підприємствами харчової промисловості (на прикладі м’ясопереробних підприємств).
|
|
Date |
2015-12-15T09:59:31Z
2015-12-15T09:59:31Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Угрімова І. В. Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств / І. В. Угрімова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 158-166.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18876 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|