Запис Детальніше

Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств
 
Creator Угрімова, Ірина Володимирівна
 
Subject зовнішнє середовище
внутрішнє середовище
індикатори
реструктуризація
sustainability
strategic stability
external environment
internal environment
 
Description Розглянуто cутність стійкості діяльності підприємств, адаптування до змін зовнішніх і внутрішніх умов; значення реструктуризації як інструменту підвищення стратегічної стійкості для підприємств м’ясопереробної промисловості. Описано науково-методичний підхід, розроблений автором для використання оцінки стратегічної діяльності підприємствами харчової промисловості (на прикладі м’ясопереробних підприємств).
 
Date 2015-12-15T09:59:31Z
2015-12-15T09:59:31Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Угрімова І. В. Комплексний підхід до оцінки стратегічної стійкості м’ясопереробних підприємств / І. В. Угрімова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 158-166.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18876
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"