Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини
|
|
Creator |
Одарченко, Д. М.
Одарченко, М. С. Карбівнича, Т. В. Гасай, Є. Л. |
|
Subject |
бройлери
карась сріблястий товарознавча оцінка пробопідготовка рідка фаза broilers silver carp merchandising expertise sample preparation liquid phase |
|
Description |
Розглядаються питання розробки методик вимірювання фізичних властивостей рідкої фази, що виділяється з м'яса під час заморожування-розморожування. З цією метою науково обґрунтовано спосіб отримання проб із продовольчої сировини тваринного походження та надано їм характеристику за стандартними методами. Виходячи з агрегатного стану проб та їх властивостей, запропоновано використовувати оптичну, електрофізичну та кріоскопічну методики для ідентифікації бройлерів відповідно до умов вирощування, а також для виявлення якісної фальсифікації продукції риболовства та птахівництва у разі повторного заморожування.
|
|
Date |
2015-12-17T11:46:27Z
2015-12-17T11:46:27Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини / Д. М. Одарченко [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 46 (1155). – С. 142-146.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18924 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|