Запис Детальніше

Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини
 
Creator Одарченко, Д. М.
Одарченко, М. С.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
 
Subject бройлери
карась сріблястий
товарознавча оцінка
пробопідготовка
рідка фаза
broilers
silver carp
merchandising expertise
sample preparation
liquid phase
 
Description Розглядаються питання розробки методик вимірювання фізичних властивостей рідкої фази, що виділяється з м'яса під час заморожування-розморожування. З цією метою науково обґрунтовано спосіб отримання проб із продовольчої сировини тваринного походження та надано їм характеристику за стандартними методами. Виходячи з агрегатного стану проб та їх властивостей, запропоновано використовувати оптичну, електрофізичну та кріоскопічну методики для ідентифікації бройлерів відповідно до умов вирощування, а також для виявлення якісної фальсифікації продукції риболовства та птахівництва у разі повторного заморожування.
 
Date 2015-12-17T11:46:27Z
2015-12-17T11:46:27Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Розроблення фізичних методик для оцінки якості тваринної сировини / Д. М. Одарченко [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 46 (1155). – С. 142-146.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18924
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"