Запис Детальніше

Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії
 
Creator Некрасов, Павло Олександрович
Подлісна, О. В.
Гопкалов, В. Г.
 
Subject олійно-жирова індустрія
діацилгліцерини
ліпідний обмін
тригліцеридемія
холестеринемія
 
Description Дана робота присвячена дослідженню впливу діацилгліцеринової олії на основні процеси ліпідного обміну в організмі. На основі отриманих біохімічних показників зроблено висновок, що вказана олія є нетоксичною, дозволяє запобігти накопиченню жирової маси та попередити розвиток тригліцеридемії та холестеринемії.
Influence of diacylglycerol oil on the main processes of lipid metabolism was investigated. According received biochemical indexes we conclude that mentioned oil has no toxicity and helps to prevent the development of adipopexia triglyceridemia and cholesteremia.
 
Date 2016-01-14T14:13:31Z
2016-01-14T14:13:31Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Некрасов П. О. Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії / П. О. Некрасов, О. В. Подлісна, В. Г. Гопкалов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2010. – № 11. – С. 172-179.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/19218
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"