Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії
|
|
Creator |
Некрасов, Павло Олександрович
Подлісна, О. В. Гопкалов, В. Г. |
|
Subject |
олійно-жирова індустрія
діацилгліцерини ліпідний обмін тригліцеридемія холестеринемія |
|
Description |
Дана робота присвячена дослідженню впливу діацилгліцеринової олії на основні процеси ліпідного обміну в організмі. На основі отриманих біохімічних показників зроблено висновок, що вказана олія є нетоксичною, дозволяє запобігти накопиченню жирової маси та попередити розвиток тригліцеридемії та холестеринемії.
Influence of diacylglycerol oil on the main processes of lipid metabolism was investigated. According received biochemical indexes we conclude that mentioned oil has no toxicity and helps to prevent the development of adipopexia triglyceridemia and cholesteremia. |
|
Date |
2016-01-14T14:13:31Z
2016-01-14T14:13:31Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Некрасов П. О. Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії / П. О. Некрасов, О. В. Подлісна, В. Г. Гопкалов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2010. – № 11. – С. 172-179.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/19218 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|