Запис Детальніше

Методичні вказівки для проведення практичного заняття курсу "Страховий менеджмент" з теми: "Управління інноваційною діяльністю страхової компанії"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для проведення практичного заняття курсу "Страховий менеджмент" з теми: "Управління інноваційною діяльністю страхової компанії"
 
Creator Лінькова, Олена Юріївна
 
Subject страхування
ризики
ринок страховий
регулювання державне
діяльність фінансова
угода страхова
управління персоналом
маркетинг страховий
менеджмент інноваційний
страхування медичне
страхування транспортне
лекції
заняття практичні
 
Description Методичні рекомендації з дисципліни "Страховий менеджмент" розроблено на допомогу вивчення дисципліни та організації роботи студента на практичних заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки страхового менеджменту в діяльності вітчизняних страхових компаній та компаній, які працюють в державах з ринковою економікою. В даній роботі подано матеріал для вивчення предмету "Страховий менеджмент", сконцентровано увагу на головних питаннях лекції: Інноваційний менеджмент у страхуванні, наведено перелік питань для іспиту.
 
Date 2016-01-25T11:47:31Z
2016-01-25T11:47:31Z
2015
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки для проведення практичного заняття курсу "Страховий менеджмент" з теми: "Управління інноваційною діяльністю страхової компанії" / уклад. О. Ю, Лінькова. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – 23 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/19465
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"