Запис Детальніше

Розробка експериментальної моделі вібраційного млина об'ємних коливань та обґрунтування параметрів його робочого режиму

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка експериментальної моделі вібраційного млина об'ємних коливань та обґрунтування параметрів його робочого режиму
 
Creator Соломко Іван Володимирович
 
Subject Дипломні роботи, проекти
2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня – “ Магістр” за спеціальністю 8.05050313 – “ Обладнання переробних та харчових виробництв”. – Вінницький національний аграрний університет, Вінниця , 2016.
В даному дипломному проекті розглядається вібраційний млин об`ємних коливань, як достатньо ефективний для реалізації високоякісного процесу здрібнення сипкого матеріалу при виробництві комбікормів за умови його механоактивації та мінімізації споживаних енерговитратах на означене виробництво.
На основі теоретичного аналізу динамічної моделі означеної машини та досліджуваного процесу отримані аналітичні та графічні залежності для її основних характеристик, що стало підставою для обґрунтування робочих режимів експлуатації розробленого обладнання.
Наукова значущість роботи полягає в створенні якісно нової вібраційної техніки та оптимізації режимних параметрів процесу вібраційного здрібнення сировини, а саме: обґрунтовано технологічне обладнання цеху для виробництва комбікорму, розроблено вібраційний млин об`ємних коливань; досліджено динаміку руху її виконавчих органів та процес здрібнення сипкої сировини в робочому просторі.
 
Date 2016-02-23
2016-02-23
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10239
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10239