Запис Детальніше

Загально-технологічна практика з виробництва продукції тваринництва (методичні вказівки та програма) для підготовки фахівців окр "бакалавр" напряму підготовки 6.090102 "технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Загально-технологічна практика з виробництва продукції тваринництва (методичні вказівки та програма) для підготовки фахівців окр "бакалавр" напряму підготовки 6.090102 "технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
 
Creator Скоромна О. І.
Власенко В. В.
Гуцол А. В.
Кучерявий В. П.
Польовий Л. В.
Гуцол Н. В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Запропоновані методичні вказівки та програма загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної та заочної форми навчання складені у відповідності з навчальним планом і мають за мету допомогти студенту-бакалавру успішно пройти практику, підготувати та захистити звіт.
 
Date 2016-02-24
2016-02-24
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10279
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10279