Загально-технологічна практика з виробництва продукції тваринництва (методичні вказівки та програма) для підготовки фахівців окр "бакалавр" напряму підготовки 6.090102 "технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Загально-технологічна практика з виробництва продукції тваринництва (методичні вказівки та програма) для підготовки фахівців окр "бакалавр" напряму підготовки 6.090102 "технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
|
|
Creator |
Скоромна О. І.
Власенко В. В. Гуцол А. В. Кучерявий В. П. Польовий Л. В. Гуцол Н. В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Запропоновані методичні вказівки та програма загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної та заочної форми навчання складені у відповідності з навчальним планом і мають за мету допомогти студенту-бакалавру успішно пройти практику, підготувати та захистити звіт.
|
|
Date |
2016-02-24
2016-02-24 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10279
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10279
|
|