Запис Детальніше

Профілактика хвороб тварин. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Профілактика хвороб тварин. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
 
Creator Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки для виконання практичних робіт
студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201
"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
 
Date 2016-02-24
2016-02-24
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10283
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10283