Профілактика хвороб тварин. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Профілактика хвороб тварин. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
|
|
Creator |
Фаріонік Т.В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентів заочної форми навчання з напрямку підготовки 6.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» |
|
Date |
2016-02-24
2016-02-24 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10283
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10283
|
|