Запис Детальніше

Методичні вказівки для лабораторних робіт з навчальної дисципліни « Гігієна і санітарія харчових підприємств» для студентів освітньо - кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрям ом підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для лабораторних робіт з навчальної дисципліни « Гігієна і санітарія харчових підприємств» для студентів освітньо - кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрям ом підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Соломон А.М.
Блащук В.В.
Коляновська Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Рекомендовано для студентів денної форми навчанняз напрямку
підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
освітньо-кваліфікаційного рівня м«Бакалавр»
 
Date 2016-02-24
2016-02-24
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10284
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10284