Методичні вказівки для лабораторних робіт з навчальної дисципліни « Гігієна і санітарія харчових підприємств» для студентів освітньо - кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрям ом підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для лабораторних робіт з навчальної дисципліни « Гігієна і санітарія харчових підприємств» для студентів освітньо - кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрям ом підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Соломон А.М.
Блащук В.В. Коляновська Л.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Рекомендовано для студентів денної форми навчанняз напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня м«Бакалавр» |
|
Date |
2016-02-24
2016-02-24 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10284
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10284
|
|