Запис Детальніше

Ринкова трасформація економіки регіону. Методичні вказівки до практичних та самостійних занять для студентів денної та заочної форми навчання, економічного факультету окр «спеціаліст» напряму підготовки 0305 “економіка та підприємництво”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ринкова трасформація економіки регіону. Методичні вказівки до практичних та самостійних занять для студентів денної та заочної форми навчання, економічного факультету окр «спеціаліст» напряму підготовки 0305 “економіка та підприємництво”
 
Creator Заболотний Г.М.
Колесник Т.В.
Пронько Л.М.

 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання розроблені з метою закріплення теоретичних знань студентів і формування практичних навичок з курсу «Ринкова трансформація економіки регіону ». Викладений матеріал методичних вказівок містить опис навчальної дисципліни «Ринкова трансформація економіки регіону». Плани практичних занять та послідовність виконання самостійної роботи складено в тематичній послідовності згідно з програмою курсу «Ринкова трансформація економіки регіону».
 
Date 2016-02-24
2016-02-24
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10330
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10330