Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з дисципліни «Діловий етикет» для студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6. 140103 «Туризм»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з дисципліни «Діловий етикет» для студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6. 140103 «Туризм»
|
|
Creator |
Самборська О.Ю.
Пронько Л.М. Колесник Т.В. — |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Навчально-методична розробка містить теми лекцій, теми проведення практичних занять, питання для самостійної роботи, перелік питань для самоконтролю,теми написання рефератів, список рекомендованої літератури.
|
|
Date |
2016-02-24
2016-02-24 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10334
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10334
|
|