Запис Детальніше

Методичні вказівки з організації та проведення державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.090102 – «технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної і заочної форм навчання

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з організації та проведення державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.090102 – «технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної і заочної форм навчання
 
Creator Скоромна О. І.
Кучерявий В. П.
Гуцол А. В.
Власенко В. В.
Польовий Л. В.
Гуцол Н. В.
Льотка Г. І.
Спірін А. В.
Журенко Ю. І.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Запропоновані «Методичні вказівки з організації та проведення державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної та заочної форм навчання» складені у відповідності з навчальним планом і мають за мету допомогти студенту-бакалавру успішно скласти державний іспит.
 
Date 2016-02-24
2016-02-24
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10339
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10339