Методичні вказівки з організації та проведення державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.090102 – «технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної і заочної форм навчання
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки з організації та проведення державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.090102 – «технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної і заочної форм навчання
|
|
Creator |
Скоромна О. І.
Кучерявий В. П. Гуцол А. В. Власенко В. В. Польовий Л. В. Гуцол Н. В. Льотка Г. І. Спірін А. В. Журенко Ю. І. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Запропоновані «Методичні вказівки з організації та проведення державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для студентів денної та заочної форм навчання» складені у відповідності з навчальним планом і мають за мету допомогти студенту-бакалавру успішно скласти державний іспит.
|
|
Date |
2016-02-24
2016-02-24 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10339
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10339
|
|