Запис Детальніше

Методичні вказівки до вивчення дисципліни “Органічне овочівництво” для студентів агрономічного факультету з напряму підготовки 0901«Сільське господарство і лісництво», спеціальність 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до вивчення дисципліни “Органічне овочівництво” для студентів агрономічного факультету з напряму підготовки 0901«Сільське господарство і лісництво», спеціальність 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»
 
Creator Вдовенко С.А.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description "Органічне овочівництво" є важливою дисципліною у підготовці фахівців із спеціальності 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство», що базується на сучасних досягненнях механізації сільського господарства, фізіології рослин, генетики, селекції, овочівництва відкритого і захищеного ґрунту, рослинництва, стандартизації і контролю якості сільськогосподарської продукції.
 
Date 2016-02-24
2016-02-24
2016
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/10352
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=10352