Методичні вказівки до вивчення дисципліни “Органічне овочівництво” для студентів агрономічного факультету з напряму підготовки 0901«Сільське господарство і лісництво», спеціальність 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до вивчення дисципліни “Органічне овочівництво” для студентів агрономічного факультету з напряму підготовки 0901«Сільське господарство і лісництво», спеціальність 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»
|
|
Creator |
Вдовенко С.А.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
"Органічне овочівництво" є важливою дисципліною у підготовці фахівців із спеціальності 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство», що базується на сучасних досягненнях механізації сільського господарства, фізіології рослин, генетики, селекції, овочівництва відкритого і захищеного ґрунту, рослинництва, стандартизації і контролю якості сільськогосподарської продукції.
|
|
Date |
2016-02-24
2016-02-24 2016 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/10352
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=10352
|
|