Запис Детальніше

Управління якістю молока в системі антикризового управління

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління якістю молока в системі антикризового управління
Управление качеством молока в системе антикризисного управления
Milk quality management in crisis management system
 
Creator Безсмертна, О. В.
Шварц, І. В.
Тарасюк, Н. М.
Безсмертная О. В.
Шварц И. В.
Тарасюк Н. М.
Bezsmertna, O.V.
Shvarts, I. V.
Tarasiuk, N. M.
 
Subject молокопродуктовий підкомплекс
криза
молоко
якість
антикризове управління
ґатунок молока
жирність
молокопродуктовый подкомплекс
кризис
качество
антикризисное управление
сорт молока
жирность
milk
milk subcomplex
crisis
quality
crisis management
brand of milk
fat content of milk
 
Description Розглянуто особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства. Виявлено вплив кризового стану в країні на показники якості молока і за результатами аналізу побудовано модель антикризового управління якістю молока.
Рассмотрены особенности поставки молочного сырья на перерабатывающие предприятия. Выявлено влияние кризисного положения в стране на показатели качества молока и по результатам анализа построена модель антикризисного управления качеством молока.
The features of the supply of raw milk to processing plants are considered. The influence of the crisis situation in the country on the indicators of milk quality is revealed and the model of milk quality crisis management are developed according to the results of analysis.
 
Date 2015-11-29T16:07:44Z
2015-11-29T16:07:44Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Безсмертна О. В. Управління якістю молока в системі антикризового управління [Текст] / О. В. Безсмертна, І. В. Шварц, Н. М. Тарасюк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2015. – № 1. – С. 43-48.
1997-9266
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/2387
637.1
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ