Запис Детальніше

Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання контрольних робіт з дисципліни «Спецглави математики» Ч. 1

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання контрольних робіт з дисципліни «Спецглави математики» Ч. 1
 
Creator Кулаков, П. І.
Присяжнюк, В. В.
 
Subject випадкова величина
закон розподілу
математика
 
Description У першій частині методичних вказівок подаються короткі теоретичні відомості та практичні завдання з основ теорії ймовірності, наведені програма дисципліни, варіанти завдань, приклади розв’язування типових задач та рекомендації до виконання контрольної роботи. Для полегшення самостійного виконання завдань наводиться список рекомендованої літератури.
Призначений для студентів всіх форм навчання не математичних спеціальностей, які вивчають дисципліни «Спецглави математики», «Теорія ймовірностей та математична статистика» та інші.
 
Date 2015-12-17T20:51:10Z
2015-12-17T20:51:10Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання контрольних робіт з дисципліни «Спецглави математики» Ч. 1 для студентів напряму підготовки «Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології» всіх форм навчання / уклад. : П. І. Кулаков, В. В. Присяжнюк − Вінниця : ВНТУ, 2013. – 54 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/2685
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ