Запис Детальніше

Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка
 
Creator Іскович-Лотоцький, Р. Д.
Поліщук, О. В.
Слабкий, А. В.
Репінський, С. В.
 
Subject вібраційні технології
механічне зневоднення
відходи харчових виробництв
ефективність технологічних процесів
пористий матеріал
 
Description В статті проаналізовано процеси вібраційного зневоднення жому цукрового буряка на основі представлення його структури у вигляді двофазного середовища з перехідно-пористою структурою та запропоновано ідеалізовану модель, що дозволяє дослідити зміну інтенсивності цих процесів в різних режимах
In the article the processes of oscillation dehydration of bagasse of sugar beet are analysed on the basis of presentation of his structure as a diphasic environment from transitional-porous by a structure and an idealizing model is offered, that allows to probe the change of intensity of these processes in the different modes.
 
Date 2016-01-19T10:37:24Z
2016-01-19T10:37:24Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка [Текст] / Р.Д. Іскович-Лотоцький, О. В. Поліщук, С. В. Репінський, А. В.Слабкий // Збірник наукових праць ВНАУ. Серія "Технічні науки". – Вінниця : ВНАУ, 2012 . – Вип. 10, т. 1(58). – С. 128-136.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3707
621.9:664
 
Language uk_UA
 
Relation Технічні науки
 
Publisher Вінницький національний аграрний університет