Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості
|
|
Creator |
Іскович-Лотоцький, Р. Д.
Севостьянов, І. В. Поліщук, О. В. |
|
Subject |
експериментальні дослідження
вологість дискретне пресування вологовміст статистичне пресування буряковий жом суха речовина |
|
Description |
В статті проаналізовано ефективність процесів статичного та дискретного пресування та здійснено їх порівняння. На основі проведених досліджень приведено порівняльні графіки та виділено найбільш ефективні технологічні режими. Показано переваги використання гідроімпульсного приводу в машинах для вібраціного зневоднення.
|
|
Date |
2016-01-19T12:10:09Z
2016-01-19T12:10:09Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іскович-Лотоцький Р. Д. Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості [Текст] / Р. Д. Іскович-Лотоцький, І. В. Севостьянов, О. В. Поліщук // Вібрації в техніці та технологіях. – 2008. – Вип. 3. – С. 75 – 82.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3725 621.9:664 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Publisher |
Вінницький національний аграрний університет
|
|