Запис Детальніше

Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості
 
Creator Іскович-Лотоцький, Р. Д.
Севостьянов, І. В.
Поліщук, О. В.
 
Subject експериментальні дослідження
вологість
дискретне пресування
вологовміст
статистичне пресування
буряковий жом
суха речовина
 
Description В статті проаналізовано ефективність процесів статичного та дискретного пресування та здійснено їх порівняння. На основі проведених досліджень приведено порівняльні графіки та виділено найбільш ефективні технологічні режими. Показано переваги використання гідроімпульсного приводу в машинах для вібраціного зневоднення.
 
Date 2016-01-19T12:10:09Z
2016-01-19T12:10:09Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Іскович-Лотоцький Р. Д. Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості [Текст] / Р. Д. Іскович-Лотоцький, І. В. Севостьянов, О. В. Поліщук // Вібрації в техніці та технологіях. – 2008. – Вип. 3. – С. 75 – 82.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3725
621.9:664
 
Language uk_UA
 
Publisher Вінницький національний аграрний університет