Запис Детальніше

Підхід до написання підручника «металознавство та зварювання» з використанням керівних принципів модульної методології

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підхід до написання підручника «металознавство та зварювання» з використанням керівних принципів модульної методології
Approach to writing the textbook "physical metallurgy and welding" using guidelines module methodology
Подход к написанию учебника «металловедение и сварка» с использованием руководящих принципов модульной методологии
 
Creator Власенко, А. М.
 
Subject посібник
навчальний модуль
навчальний елемент
методологія
викладання
лакунарний метод
модульний блок
пособие
учебный модуль
учебный элемент
методология
преподавание
лакунарный метод
модульный блок
manual
training module
training element
methodology
teaching
method lacunary
modular unit
 
Description Викладений своєрідний підхід до написання технічного навчального посібника, в основуякого покладені концептуальні підходи та керівні принципи модульної методології. Наведеніприклади будови навчальних елементів та рисунків.Запропоновано логічну послідовність підходів до написання посібника, яка залишає завикладачем широкі методичні можливості для поглиблення викладеного матеріалу як за змістом,так і за формою.
Изложен своеобразный подход к написанию технического учебного пособия, в основукоторого положены концептуальные подходы и руководящие принципы модульной методологии.Приведены примеры строения учебных элементов и рисунков.Предложено логическую последовательность подходов к написанию пособия, котораяоставляет за преподавателем широкие методические возможности для углубления изложенногоматериала как по содержанию, так и по форме.
An original approach to creating a technical training material that is based on conceptualapproaches and guiding principles of modular methodology is being outlined. Examples of structure oftraining elements and images are attached.The logical sequence of approaches to writing guide that ample reserves teacher teachingopportunities for deepening the material both in content and in form.
 
Date 2016-01-19T13:44:06Z
2016-01-19T13:44:06Z
2014-05-23
 
Type Article
 
Identifier Власенко А. М. Підхід до написання підручника «металознавство та зварювання» з використанням керівних принципів модульної методології [Текст] / А. М. Власенко // Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві. - 2013. - № 2. - С. 18-21.
2311-1437
2311-1429
http://stmkvb.vntu.edu.ua/index.php/stmkvb/article/view/297
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3964
378.177
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ