Запис Детальніше

Електротехніка (Електричні машини, основи електропривода, електрозабезпечення, електроніка). Контрольні та розрахунково-графічні роботи для студентів неелектротехнічних спеціальностей

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електротехніка (Електричні машини, основи електропривода, електрозабезпечення, електроніка). Контрольні та розрахунково-графічні роботи для студентів неелектротехнічних спеціальностей
 
Creator Розводюк, М. П.
Блінкін, Є. Я.
Розводюк, М. П.
Блинкин, Е. Я.
Rozvodiuk, M. P.
Blinkin, E. Y.
 
Subject електротехніка
електричні машини
основи електропривода
електрозабезпечення
електроніка
электротехника
электрические машины
основы электропривода
электроснабжения
электроника
 
Description Запропонований навчальний посібник охоплює основні питання для закріплення теоретичних знань з дисциплін „Електротехніка”, „Електротехніка в будівництві”, „Теоретичні основи електротехніки”, „Електротехніка та електроніка” для неелектротехнічних спеціальностей. Навчальний посібник рекомендується для студентів, які навчаються за напрямами підготовки „Інженерна механіка”, „Зварювання”, „Енергетика”, „Будівництво”
Предложенное учебное пособие охватывает основные вопросы для закрепления теоретических знаний по дисциплинам «Электротехника», «Электротехника в строительстве", "Теоретические основы электротехники", "Электротехника и электроника" для электротехнических специальностей. Учебное пособие рекомендуется для студентов, обучающихся по направлениям подготовки "Инженерная механика", "Сварка", "Энергетика", "Строительство"
 
Date 2016-01-24T17:36:55Z
2016-01-24T17:36:55Z
2010
 
Type Tutorial
 
Identifier Розводюк М. П. Електротехніка (Електричні машини, основи електропривода, електрозабезпечення, електроніка). Контрольні та розрахунково-графічні роботи для студентів неелектротехнічних спеціальностей [Текст] : навчальний посібник / М. П. Розводюк, Є. Я. Блінкін. – Вінниця : ВНТУ, 2010. – 144 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5023
31.2я73
621.3(075)
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ