Запис Детальніше

Електричні машини. Розрахунок експлуатаційних характеристик. Курсове проектування

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електричні машини. Розрахунок експлуатаційних характеристик. Курсове проектування
 
Creator Грабко, В. В.
Розводюк, М. П.
Грабко, В. В.
Розводюк, М. П.
Grabko, V. V.
Rozvodiuk, M. P.
 
Subject електричні машини
розрахунок характеристик
курсове проектування
электрические машины
расчет характеристик
курсовое проектирование
 
Description В навчальному посібнику викладено підходи до розрахунку експлуатаційних характеристик трансформаторів, асинхронних двигунів та машин постійного струму. Наведено вихідні дані та завдання для курсового проектування, а також приклади розрахунку кожного з видів запропонованих електричних машин в математичному пакеті прикладних програм MathCAD. Навчальний посібник рекомендовано для студентів, що навчаються за напрямками „Електромеханіка” та „Електротехніка”
В учебном пособии изложены подходы к расчету эксплуатационных характеристик трансформаторов, асинхронных двигателей и машин постоянного тока. Приведены исходные данные и задания для курсового проектирования, а также примеры расчета каждого из видов предложенных электрических машин в математическом пакете прикладных программ MathCAD. Учебное пособие рекомендовано для студентов, обучающихся по направлениям "Электромеханика" и "Электротехника"
 
Date 2016-01-24T17:50:07Z
2016-01-24T17:50:07Z
2010
 
Type Tutorial
 
Identifier Грабко В. В. Електричні машини. Розрахунок експлуатаційних характеристик. Курсове проектування [Текст] : навчальний посібник / В. В. Грабко, М. П. Розводюк. – Вінниця : ВНТУ, 2010. – 110 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5024
621.313(075)
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ