Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів
Peculiarities of quality estimation of food products taking into consideration the consumers' demand Особенности оценки качества пищевой продукции с учетом требований потребителей |
|
Creator |
Мороз, О. В.
Ткачук, Л. М. |
|
Description |
Досліджується проблема ефективного управління якістю продукції. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки та шляхи підвищення якості харчової продукції. Проведено оцінку якості продукції з урахуванням потреб споживачів, запропоновано комплекс заходів з підвищення якості продукції.
Исследуется проблема эффективного управления качеством продукции. Рассмотрено теоретические и практические аспекты разработки и пути повышения качества пищевой продукции. Произведено оценку качества продукции с учетом требований потребителей, предложено комплекс мероприятий по повышению качества продукции. The problem of efficient quality management is considered. The theoretical and practical aspects of elaboration and ways of realization of products' quality improvement are observed. The quality estimation of food products taking into consideration the consumers' demand is analyzed and means for improvement of products' quality are suggested |
|
Date |
2016-01-26T11:32:28Z
2016-01-26T11:32:28Z 2010-11-12 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мороз О. В. Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів [Текст] / О. В. Мороз, Л. М. Ткачук // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2004. - № 4. - С. 24-29.
1997-9274 1997-9266 http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/71 http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5298 658.562 (03) |
|
Language |
uk_UA
|
|
Publisher |
ВНТУ
|
|