Запис Детальніше

Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів
Peculiarities of quality estimation of food products taking into consideration the consumers' demand
Особенности оценки качества пищевой продукции с учетом требований потребителей
 
Creator Мороз, О. В.
Ткачук, Л. М.
 
Description Досліджується проблема ефективного управління якістю продукції. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки та шляхи підвищення якості харчової продукції. Проведено оцінку якості продукції з урахуванням потреб споживачів, запропоновано комплекс заходів з підвищення якості продукції.
Исследуется проблема эффективного управления качеством продукции. Рассмотрено теоретические и практические аспекты разработки и пути повышения качества пищевой продукции. Произведено оценку качества продукции с учетом требований потребителей, предложено комплекс мероприятий по повышению качества продукции.
The problem of efficient quality management is considered. The theoretical and practical aspects of elaboration and ways of realization of products' quality improvement are observed. The quality estimation of food products taking into consideration the consumers' demand is analyzed and means for improvement of products' quality are suggested
 
Date 2016-01-26T11:32:28Z
2016-01-26T11:32:28Z
2010-11-12
 
Type Article
 
Identifier Мороз О. В. Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів [Текст] / О. В. Мороз, Л. М. Ткачук // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2004. - № 4. - С. 24-29.
1997-9274
1997-9266
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/71
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5298
658.562 (03)
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ