Запис Детальніше

Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів
The method of automation quality control for bakery products making
Подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий
 
Creator Швед, С. М.
Ельперін, І. В.
 
Description Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які впливають на якість готового виробу. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних операцій. Запропоновано підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів.
Приведены основные качественные показатели муки и параметры технологических процессов, которые влияют на качество готовых изделий. Рассмотрена целесообразность прогнозирования результатов выполнения основных технологических операций. Предложены подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий.
The basic qualitative parameters of flour and process variables that affect the quality of finished products are suggested in the article. The feasibility of predicting the results of implementation of the basic technological operations is considered. The automation quality control method for bakery products making is proposed.
 
Date 2016-01-26T15:22:21Z
2016-01-26T15:22:21Z
2010-11-12
 
Type Article
 
Identifier Швед С. М. Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів [Текст] / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2011. - № 2. - С. 10-13.
1997-9274
1997-9266
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1384
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6229
681.5:664.6
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ