Запис Детальніше

Застосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового масла

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового масла
Application of prognostication models for stabilizing moisture maintenance in end product at production of dairy butter
Применение моделей прогнозирования для стабилизации содержания влаги в конечном продукте при производстве сливочного масла
 
Creator Кухарчук, В. В.
Богачук, В. В.
Граняк, В. Ф.
Ніколаєв, А. С.
 
Description Проведено аналіз перспективності використання різних моделей прогнозування стохастичної системи визначення вологості вершкового масла для компенсації затримки надходження інформації про стан технологічного об’єкту та виділені основні фактори появи похибки роботи системи автоматичного керування маслозбивачем на етапі прогнозування поточного значення вмісту вологи у напівготовому продукті.
Проведен анализ перспективности использования разных моделей прогнозирования стохастической системы определения влажности сливочного масла для компенсации задержки получения информации о состоянии технологического объекта и выделены основные факторы появления погрешности работы системы автоматического управления масловзбивателем на этапе прогнозирования текущего значения содержания влаги в полуготовом продукте.
The analysis of perspective of the use of different prognostication models of the stochastic system of determination of humidity of dairy butter is conducted in the paper for indemnification of delay of obtaining information of technological object state and the basic factors of appearance of error of work of the system of automatic control of dairy butter beater are distinguished on the stage of prognostication of current value of moisture content of semi-manufactured product.
 
Date 2016-01-26T15:48:17Z
2016-01-26T15:48:17Z
2010-11-12
 
Type Article
 
Identifier Застосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового масла [Текст] / В. В. Кухарчук, В. В. Богачук, В. Ф. Граняк, А. С. Ніколаєв // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2012. - № 3. - С. 9-12.
1997-9274
1997-9266
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1230
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6464
664.03
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ