Запис Детальніше

Шляхи розвязання проблеми переробки відпрацьованих шин

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи розвязання проблеми переробки відпрацьованих шин
Ways of decision of problem of processing of exhaust tires
Пути развязанная проблемы переработки отработанных шин
 
Creator Крещенецький В. Л.
Капітула В. Я.
Крещенецький В. Л.
Капитула В. Я.
Кreschenetsky V. L.
Kapitula V. Y.
 
Subject автомобіль
автомобільні шини
вторина переробка
піроліз
автомобиль
шына
вроричная перероботка
 
Description Проведена робота щодо аналізу проблемного та небеспечного для довкілля питання про утилізацію та вторичинну переробку зношених автомобільних шин, а також інших гумотехнічних виробів, що вийшли з експлуатації. Представлено аналіз та огляд способів і технологій утилізації автомобільних шин у світі та напрямку використання відходів у вигляді дисперсних матеріалів. Розглянуто сучасні переробні технології, що дозволяють розкладати відпрацьовані автомобільні шини на корисні сполуки, які можна використати для виробництва корисних людству речей.
Проведена работа по анализу проблемного и небеспечного для окружающей среды вопрос об утилизации и вторичинну переработку изношенных автомобильных шин, а также других резинотехнических изделий, вышедших из эксплуатации. Представлен анализ и обзор способов и технологий утилизации автомобильных шин в мире и направления использования отходов в виде дисперсных материалов. Рассмотрены современные перерабатывающие технологии, позволяющие раскладывать отработанные автомобильные шины на полезные соединения, которые можно использовать для производства полезных человечеству вещей.
 
Date 2016-01-27T17:22:25Z
2016-01-27T17:22:25Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Крещенецький В. Л. Шляхи вирішення проблеми переробки відпрацьованих шин [Текст] / В. Л. Крещенецький, В. Я.Капітула // Вісник Східно-українського національного університету ім. Володимира Даля. – Луганськ, 2013. - № 5(182), ч. 1. - С. 204-207.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6878
623.438
 
Language uk_UA
 
Publisher Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля