Запис Детальніше

"Обґрунтування технологічних параметрів біогазових установок" з дисципліни “Енергозбереження та експлуатація систем теплогазо-постачання і вентиляції ” для студентів напряму підготовки “Будівництво”

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Обґрунтування технологічних параметрів біогазових установок" з дисципліни “Енергозбереження та експлуатація систем теплогазо-постачання і вентиляції ” для студентів напряму підготовки “Будівництво”
 
Creator Ратушняк, Г. С.
Анохіна, К. В
Ratushnyak, G. S.
Anokhina, K. V.
 
Subject біогазова установка
біогаз
біомаса
анаеробне бродіння
інтенсифікація
перемішування
вихід біогазу
тепловий баланс
термостабілізація
 
Description У методичних вказівках наведено загальні відомості про виробництво біогазу, а також розрахунок основних технологічних параметрів біогазових установок, що містить теоретичні положення розрахунку та приклади розрахунку біогазових установок. Для полегшення самостійного виконання завдань наводиться список рекомендованої літератури.
Призначені для студентів будівельних спеціальностей денної і заочної форми навчання.
 
Date 2016-01-30T08:57:29Z
2016-01-30T08:57:29Z
2011-02
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи на тему "Обґрунтування технологічних параметрів біогазових установок" з дисципліни “Енергозбереження та експлуатація систем теплогазо-постачання і вентиляції ” для студентів напряму підготовки “Будівництво” / Уклад. Г. С. Ратушняк, К. В. Анохіна. – Вінниця : ВНТУ, 2011. – 24 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7063
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ