Запис Детальніше

Програмування токарної обробки на верстатах з ЧПК

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програмування токарної обробки на верстатах з ЧПК
Программирование токарной обработки на станках с ЧПУ
 
Creator Муляр, Ю. І.
Дерібо, О. В.
Муляр, Ю. И.
Дерибо, А. В.
Mulyar, Yu. I.
Deribo, O. V.
 
Description В посібнику розглянуті загальні положення про токарну обробку на верстатах з ЧПК, опис токарного верстата 16К20Т1.02 і методика його програмування для механічної обробки деталей на базі пристрою «Электроника НЦ-31», а також приклади програмування із застосуванням окремих команд та технологічних циклів, порядок виконання лабораторної роботи на базі вказаного верстата, методичні роз’яснення, опис процесу розмірного настроювання верстата, рекомендації щодо оформлення лабораторної роботи та варіанти завдань. Посібник розроблений у відповідності з планом кафедри та програмою дисципліни «Програмування та наладка обладнання з ЧПК».
В пособии рассмотрены общие положения о токарной обработке на станках с ЧПУ, описание токарного станка 16К20Т1.02 и методика его программирования для механической обработки деталей на базе устройства «Электроника НЦ-31», а также примеры программирования с применением отдельных команд и технологических циклов, порядок выполнения лабораторной работы на базе указанного станка, методические разъяснения, описание процесса размерной настройки станка, рекомендации по оформлению лабораторной работы и варианты заданий. Пособие разработано в соответствии с планом кафедры и программой дисциплины «Программирование и наладка оборудования с ЧПУ».
 
Date 2016-02-03T17:26:42Z
2016-02-03T17:26:42Z
2004
 
Type Tutorial
 
Identifier Муляр Ю. І. Програмування токарної обробки на верстатах з ЧПК [Текст] : навчальний посібник / Ю. І. Муляр, О. В. Дерібо. – Вінниця : ВНТУ, 2004. – 91 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7357
621.941
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ