Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни “Економіка, організація та планування енергетики”

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни “Економіка, організація та планування енергетики”
 
Creator Лялюк, О. Г.
 
Subject організаційно-правові форми підприємств, виробничі фонди, амортизація, собівартість тепла, тарифи, кошторисна заробітна плату, кошторисна документація, прибуток, рентабельність, кошторисні нормативи, планування ремонтів, бізнес-планування, строк окупності інвестицій, інвестиції, платежі за забруднення.
 
Description Методичні вказівки містять зміст лекційних занять з дисципліни, теми для самостійного розв’язання, теми рефератів, тести для самоперевірки знань та перелік питань для контролю знань.
Методичні вказівки призначені для полегшення засвоєння дисципліни “Економіка, організація та планування енергетики” і контролю знань студентів. Сприяють при вивченні дисципліни економічне обґрунтування інноваційних рішень, у курсовому та дипломному проектуванні.
 
Date 2016-02-07T14:29:41Z
2016-02-07T14:29:41Z
2015
 
Type Other
 
Identifier
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7655
 
Publisher Вінниця : ВНТУ