Запис Детальніше

Ризики в будівництві та особливості їх страхування в сучасних економічних умовах в україні

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ризики в будівництві та особливості їх страхування в сучасних економічних умовах в україні
 
Creator Сердюк, Т.В.
Малик, М.О.
 
Subject розвиток будівельного ринку, будівельна галузь, страхування ризиків у будівництві, інженерне страхування, поліс EAR.
building market development, building industry, insurance of risks in building, engineering insurance, policy of EAR.
 
Description Ріст будівельної галузі неминуче викликає економічний ріст у країні і виникнення необхідних умов для розв'язання багатьох соціальних проблем. Але на сучасному етапі її розвитку говорити про будь-яку конкурентоспроможність цієї галузі не представляється можливим. Якщо на регіональному рівні чітко простежується тенденція верховенства будівельних організацій центральних районів та великих міст-мільйонерів у зв’язку з їх значними потужностями і інвестиційними можливостями, то на глобальному рівні будівельна галузь України програє через брак необхідних фінансових та організаційних перетворень.
Розглянуто специфіку страхування будівельних ризиків у світі та в Україні. Досліджено причини існуючих недоліків страхування будівельних ризиків, недосконалість законодавчого поля. Визначено необхідні передумови розвитку будівельного страхування в Україні.
 
Date 2016-02-12T10:55:20Z
2016-02-12T10:55:20Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Сердюк Т.В. Ризики в будівництві та особливості їх страхування в сучасних економічних умовах в України [Текст]/ Т.В., Сердюк, М.О. Малик//Шляхи підвищення ефективності будівництва в умовах формування ринкових відносин: Зб. наук. праць. – Вип. 30. – К.: КНУБА, 2013. – 292 с. - С.62-71
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8018
69:368
 
Language uk_UA
 
Relation випуск 30;
 
Publisher КНУБА