Запис Детальніше

Прикладна механіка та матеріалознавство

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прикладна механіка та матеріалознавство
Прикладная механика и материаловедение
 
Creator Поліщук, Л. К.
Полищук, Л. К.
 
Subject опір матеріалів
теорія механізмів і машин
матеріалознавство
сопротивление материалов
теория механизмов и машин
материаловедение
 
Description В навчальному посібнику викладено основні поняття та означення з опору матеріалів, теорії механізмів і машин, триботехніки та матеріалознавства. Розглянуто основи розрахунків деформацій, напружень, на міцність та жорсткість елементів конструкцій механізмів і машин, проблеми їх функціонування, що пов’язані з тертям та зношуванням. Наведено відомості про сучасні конструкційні матеріали та основні механічні передачі, а також приклади розрахунків. Останній розділ посібника містить лабораторний практикум з дисципліни.
В учебном пособии изложены основные понятия и определения по сопротивлению материалов, теории механизмов и машин, триботехнике и материаловедению. Рассмотрены основы расчетов деформаций, напряжений, на прочность и жесткость элементов конструкций механизмов и машин, проблемы их функционирования, связанные с трением и износом. Приведены сведения о современных конструкционных материалах и основные механические передачи, а также примеры расчетов. Последний раздел пособия содержит лабораторный практикум по дисциплине.
 
Date 2016-02-15T09:05:14Z
2016-02-15T09:05:14Z
2011
 
Type Tutorial
 
Identifier Поліщук Л. К. Прикладна механіка та матеріалознавство: навчальний посібник [Текст] / Л. К. Поліщук – Вінниця: ВНТУ, 2011. – 209 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8183
34.41, 30.3
621.01, 620.22
 
Language uk
 
Publisher ВНТУ