Запис Детальніше

Автоматизована система екоінспекційного контролю стану забруднення довкілля України та викидів, скидів і відходів «ЕкоІнспектор». Ч.І. Підсистема «Викиди»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Автоматизована система екоінспекційного контролю стану забруднення довкілля України та викидів, скидів і відходів «ЕкоІнспектор». Ч.І. Підсистема «Викиди»
 
Creator Мокін, В. Б.
Мокін, Б. І.
Костров, М. М.
Зіскінд, Ю. Л.
Волохова, А. І.
Горячев, Г. В.
Боцула, М. П.
Катєльніков, Д. І.
Жуков, С. О.
Коновалюк, Ю. М.
 
Subject викиди
екоінспекційний контроль
забруднення довкілля
автоматизована система
екологія
охорона навколишнього середовища
 
Description В методичному посібнику описана розроблена колективом авторів підсистема «Викиди» автоматизованої системи екоінспекційного контролю стану забруднення довкілля України та викидів, скидів і відходів «ЕкоІнспектор». Створена підсистема була розроблена у 2005 році на замовлення та за технічним завданням Держекоінспекції Мінприроди України. Впроваджена в екоінспекційних підрозділах усіх областей України, АР Крим та міст Київ і Севастополь з 2006 року.
Посібник рекомендується для студентів, які навчаються за спеціальністю “Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування”, та для студентів інших спеціальностей, аспірантів і науковців, які займаються питаннями контролю за забрудненням довкілля та створенням автоматизованих систем управління. Також посібник буде цікавим і співробітникам установ та організацій, які працюють у сфері екологічного контролю як в Україні, так і в інших країнах.
 
Date 2016-02-23T09:02:03Z
2016-02-23T09:02:03Z
2009
 
Type Tutorial
 
Identifier Автоматизована система екоінспекційного контролю стану забруднення довкілля України та викидів, скидів і відходів «ЕкоІнспектор». Ч.І. Підсистема «Викиди» [Текст]. — Методичний посібник. Видання 2-ге, змінене та доповнене / Під ред. Г. В. Горячева. – Вінниця: УНІВЕРСУМ-Вінниця, 2009. – 192 с.
978-966-641-288-4
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8600
574.55+502.7
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ