Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств
|
|
Creator |
Білоконь, Т. М.
|
|
Subject |
конкурентоспроможність
м'ясопереробна промисловість маркетинг |
|
Description |
Розкрито маркетингові особливості функціонування підприємств м'ясопереробної галузі та шляхи підвищення їх конкурентоспроможності.
|
|
Date |
2016-02-20T15:48:30Z
2016-02-20T15:48:30Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Білоконь Т. М. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств [Текст] / Т. М. Білоконь // Формування стратегії науково-технічного, екологічного і соціально-економічного розвитку суспільства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Тернопіль, 6-7 грудня 2012 р. - 2012. - С. 146-148.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8505 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Publisher |
Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція
|
|