Запис Детальніше

Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств
 
Creator Білоконь, Т. М.
 
Subject конкурентоспроможність
м'ясопереробна промисловість
маркетинг
 
Description Розкрито маркетингові особливості функціонування підприємств м'ясопереробної галузі та шляхи підвищення їх конкурентоспроможності.
 
Date 2016-02-20T15:48:30Z
2016-02-20T15:48:30Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Білоконь Т. М. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств [Текст] / Т. М. Білоконь // Формування стратегії науково-технічного, екологічного і соціально-економічного розвитку суспільства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Тернопіль, 6-7 грудня 2012 р. - 2012. - С. 146-148.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8505
 
Language uk_UA
 
Publisher Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція