Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості
Activation diffusion of technological innovation by attracting foreign investments in region |
|
Creator |
Білоконь, Т. М.
Чаплигіна, О. В. |
|
Subject |
інтеграція
концентрація конкурентоспроможність маркетинг м'ясна промисловість integration concentration enterprises competitiveness marketing meat industry |
|
Description |
Висвітлено питання розвитку процесів концентрації та інтеграції в м’ясній промисловості та їх вплив на конкурентоспроможність підприємств.
The problem of development of the concentration and integration processes in meat industry and their influence on competitiveness of enterprises is studied. |
|
Date |
2016-02-20T17:31:15Z
2016-02-20T17:31:15Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білоконь Т. М. Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості [Текст] / Т. М. Білоконь, О. В. Чаплигіна / Ефективна економіка. – 2013. – № 4. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=1980.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8521 338.436:637.5 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Publisher |
Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
|
|