Запис Детальніше

Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості
Activation diffusion of technological innovation by attracting foreign investments in region
 
Creator Білоконь, Т. М.
Чаплигіна, О. В.
 
Subject інтеграція
концентрація
конкурентоспроможність
маркетинг
м'ясна промисловість
integration
concentration
enterprises competitiveness
marketing
meat industry
 
Description Висвітлено питання розвитку процесів концентрації та інтеграції в м’ясній промисловості та їх вплив на конкурентоспроможність підприємств.
The problem of development of the concentration and integration processes in meat industry and their influence on competitiveness of enterprises is studied.
 
Date 2016-02-20T17:31:15Z
2016-02-20T17:31:15Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Білоконь Т. М. Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості [Текст] / Т. М. Білоконь, О. В. Чаплигіна / Ефективна економіка. – 2013. – № 4. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=1980.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8521
338.436:637.5
 
Language uk_UA
 
Publisher Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет