Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизовані системи керування технологічними процесами» для студентів спеціальності «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» на тему: «Віртуальний тренажерний комплекс для керування перетворювачем частоти Altivar 71 по Ethernet»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизовані системи керування технологічними процесами» для студентів спеціальності «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» на тему: «Віртуальний тренажерний комплекс для керування перетворювачем частоти Altivar 71 по Ethernet»
 
Creator Левицький, С. М.
Розводюк, М. П.
Левицький, С. М.
Розводюк, М. П.
Levitskiy, S. M.
Rozvodiuk, M. P.
 
Subject віртуальний тренажерний комплекс
перетворювач частоти
Ethernet
програмований логічний контролер
Power Suite
виртуальный тренажерный комплекс
преобразователь частоты
Ethernet
программируемый логический контроллер
Power Suite
 
Description У методичних вказівках розглянуто спосіб розробки віртуального тренажерного комплексу для дослідження частотно-регульованого електропривода з використанням віддаленого доступу до даних процесу по Ethernet.
Призначений для студентів електромеханічних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
 
Date 2016-02-22T13:00:31Z
2016-02-22T13:00:31Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизовані системи керування технологічними процесами» для студентів спеціальності «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» на тему: «Віртуальний тренажерний комплекс для керування перетворювачем частоти Altivar 71 по Ethernet» / Уклад. С. М. Левицький, М. П. Розводюк. – Вінниця: ВНТУ, 2016. – 19 с.
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизовані системи керування технологічними процесами» для студентів спеціальності «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» на тему: «Віртуальний тренажерний комплекс для дослідження людино-машинного інтерфейсу в середовищі Trace Mode 6. Обмін даними між операторськими станціями в реальному часі» / Уклад. С. М. Левицький, М. П. Розводюк. – Вінниця: ВНТУ, 2016. – 20 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8565
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ