Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизовані системи керування технологічними процесами» для студентів спеціальності «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» на тему: «Віртуальний тренажерний комплекс для дослідження людино-машинного інтерфейсу в середовищі Trace Mode 6. Обмін даними між операторськими станціями в реальному часі»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизовані системи керування технологічними процесами» для студентів спеціальності «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» на тему: «Віртуальний тренажерний комплекс для дослідження людино-машинного інтерфейсу в середовищі Trace Mode 6. Обмін даними між операторськими станціями в реальному часі»
 
Creator Левицький, С. М.
Розводюк, М. П.
Левицкий, С. М.
Розводюк, М. П.
Levitskiy, S. M.
Rozvodiuk, M. P.
 
Subject віртуальний тренажерний комплекс
людино-машинний інтерфейс
обмін даними
реальний час
середовище Trace Mode
виртуальный тренажерный комплекс
человеко-машинный интерфейс
бмен данными
реальное время
среда Trace Mode
 
Description У методичних вказівках викладено підходи до налаштування обміну даними між віддаленими операторськими станціями за допомогою SCADA-системи Trace Mode.
Призначений для студентів електромеханічних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
 
Date 2016-02-22T13:08:11Z
2016-02-22T13:08:11Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизовані системи керування технологічними процесами» для студентів спеціальності «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод» на тему: «Віртуальний тренажерний комплекс для дослідження людино-машинного інтерфейсу в середовищі Trace Mode 6. Обмін даними між операторськими станціями в реальному часі» / Уклад. С. М. Левицький, М. П. Розводюк. – Вінниця: ВНТУ, 2016. – 20 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/8566
 
Language uk_UA
 
Publisher ВНТУ