Запис Детальніше

FEATURES OF THE ENTERPRISE DEVELOPMENT MANAGEMENT DURING THE CRISIS

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title FEATURES OF THE ENTERPRISE DEVELOPMENT MANAGEMENT DURING THE CRISIS
Особенности управления развитием предприятия в условиях кризиса
Особливості управління розвитком підприємства в умовах кризи
 
Creator Kasianova, Nataliia; National Aviation University
 
Subject
attractor; bifurcation point; crisis; enterprise; dynamic system; the trajectory of development
330.364

аттрактор; динамическая система; кризис; предприятие; точка бифуркации; траектория развития
330.364

аттрактор; динамічна система; криза; підприємство; точка біфуркації; траєкторія розвитку
330.364
 
Description In the article the key moments in the development of the economic system were described, the problem of determining bifurcation points was solved and, on this basis the trajectory of the enterprise was chosen. The essence and characteristics of enterprise development management during the crisis was overviewed. A choice of methodological support development strategy was made based on a study of possible trajectories. Practical aspects of business management in the proposed methodologies were scientifically reasoned.
В статье обосновано наличии ключевых моментов в развитии экономической системы, решение задачи определения точек бифуркации и выбора на этой основе траектории развития предприятия. Рассмотрены сущность и особенности управления развитием предприятия в условиях кризиса. Предложено методическое обеспечение выбора стратегии развития предприятия на основе исследования возможных траекторий. Научно обоснованно практические аспекты применения в управлении предприятием предложенного методического обеспечения.
У статті обґрунтовано наявності ключових моментів в розвитку економічної системи, вирішення задачі визначення точок біфуркації та вибору на цій основі траєкторії розвитку підприємства. Розглянуто сутністьта особливості управління розвитком підприємства в умовах кризи. Запропоновано методичне забезпечення вибору стратегії розвитку підприємства на основі дослідження можливих траєкторій. Науково обґрунтовано практичні аспекти застосування в управлінні підприємством запропонованого методичного забезпечення.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2016-03-25
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/9933
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 66, № 1 (2016); 51-56
Вестник Национального авиационного университета; Том 66, № 1 (2016); 51-56
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 66, № 1 (2016); 51-56
 
Language en
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e