Запис Детальніше

ELEARNING DEVELOPMENT

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ELEARNING DEVELOPMENT
Разработка систем дистанционного обучения
Розробка систем дистанційного навчання
 
Creator Ostroumov, Ivan; National Aviation University
 
Subject
eLearning; HTML 5; JavaScript, ActionScript; cross-browser; software; multimedia content; SEO; canvas; webGL.
004.77, 37.018.4(045)

дистанционное обучение; кросс-браузерный; мультимедийное содержание; программное обеспечение
004.77, 37.018.4(045)

дистанційне навчання; крос-браузерний; мультимедійний зміст; програмне забезпечення
004.77, 37.018.4 (045)
 
Description Distance Learning is one of the basic components of educational process now. eLearning technology has been rapidly developing today that may effect on existing resources and has to be hardly discussed in the development of future projects. In the article analysis of modern technologies for eLearning has been represented and basic recommendation for choosing the most suitable of them to meet specific educational goals are given. Development of eLearning content is discussed in details from device-oriented up to cross-browser approaches. Analyses of available approaches for Multimedia content development in the current market are given.
В настоящее время дистанционное обучение является одним из основных компонентов учебного процесса. Технологии электронного обучения очень быстро развиваются сегодня, что может повлиять на существующие ресурсы и стать предметом дискуссий при проектировании новых. В статье представлен анализ современных технологий дистанционного обучения и даны основные рекомендации по выбору наиболее подходящих из них для достижения целей обучения. Особое внимание уделено разработке систем дистанционного обучения от систем устройство-ориентированных до устройство независимых. Дан анализ доступных на рынке подходов для разработки мультимедийного содержания.
Зараз дистанційне навчання є одним з основних компонентів навчального процесу. Технології електронного навчання дуже швидко розвиваються, що може вплинути на наявні ресурси й стати предметом дискусій при проектуванні нових. У статті представлено аналіз сучасних технологій дистанційного навчання та дано основні рекомендації з вибору найбільш підходящих для досягнення цілей навчання. Особливу увагу приділено розробці систем дистанційного навчання від систем пристрій-орієнтованих до пристрій незалежних. Дано аналіз доступних на ринку підходів для розробки мультимедійного змісту.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2016-03-25
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/9938
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 66, № 1 (2016); 85-90
Вестник Национального авиационного университета; Том 66, № 1 (2016); 85-90
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 66, № 1 (2016); 85-90
 
Language en
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e