Запис Детальніше

Формування трудових навичок і сільськогосподарських знань в учнів церковнопарафіяльних шкіл лівобережних українських губерній в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування трудових навичок і сільськогосподарських знань в учнів церковнопарафіяльних шкіл лівобережних українських губерній в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
 
Creator Петренко, Ірина Миколаївна
 
Subject церковнопарафіяльні школи, навчально-виховний процес, сільське господарство, трудове навчання, духовенство, лівобережні українські губернії.
 
Description Стаття присвячена аналізу навчально-виховного процесу в церковнопарафіяльних школах лівобережних українських губерній в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. Акцентовано увагу на тому, що, крім загальноосвітньої підготовки, в школах даного типу в учнів формувалися трудові навички і сільськогосподарські знання, що було ознакою зв’язку школи і практики.
Стаття присвячена аналізу навчально-виховного процесу в церковнопарафіяльних школах лівобережних українських губерній в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. Акцентовано увагу на тому, що, крім загальноосвітньої підготовки, в школах даного типу в учнів формувалися трудові навички і сільськогосподарські знання, що було ознакою зв’язку школи і практики.
 
Publisher НПУ імені М.П.Драгоманова
 
Date 2016-03-24T19:11:23Z
2016-03-24T19:11:23Z
2014
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3313
 
Language ua