Запис Детальніше

ОСОБЛИВОСТІ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ У ДОБУ НЕПУ (1921–1928 рр.)

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОСОБЛИВОСТІ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ У ДОБУ НЕПУ (1921–1928 рр.)
 
Creator Оніпко, Тетяна Володимирівна
 
Subject Кооперація україни
Заготівельна діяльність
Доба НЕПУ
 
Description Монографія містить аналіз історичного досвіду заготівельної та експортно-збутової діяльності організацій споживчої кооперації України в ринкових умовах нової економічної політики. Розглядаються проблеми взаємодії заготівельної галузі вітчизняної споживчої кооперації з державними регулюючими інстанціями УСРР. Значну увагу приділено з’ясуванню ролі споживчих товариств та їх спілок щодо оперативного та вигідного збуту селянами вирощеної сільськогосподарської продукції як на внутрішній, так і зовнішній ринки, а також забезпечення населення якісними продуктами харчування.
Праця розрахована на науковців, працівників кооперативного сектора виробництва, студентів вищих навчальних закладів економічного профілю. Водночас вона може стати в нагоді законодавчим та виконавчим органам влади і управління при розробці засад соціально-економічної політики країни, зокрема, при визначенні перспектив аграрної галузі
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-03-25T09:42:10Z
2016-03-25T09:42:10Z
2012
 
Type Book
 
Identifier Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації України у добу непу (1921– 1928 рр.) : Монографія. – Полтава : РВВ ПУЕТ, 2011.– 300 с.
978-966-184-184-9
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3320
 
Language ua