ОСОБЛИВОСТІ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ У ДОБУ НЕПУ (1921–1928 рр.)
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ОСОБЛИВОСТІ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ У ДОБУ НЕПУ (1921–1928 рр.)
|
|
Creator |
Оніпко, Тетяна Володимирівна
|
|
Subject |
Кооперація україни
Заготівельна діяльність Доба НЕПУ |
|
Description |
Монографія містить аналіз історичного досвіду заготівельної та експортно-збутової діяльності організацій споживчої кооперації України в ринкових умовах нової економічної політики. Розглядаються проблеми взаємодії заготівельної галузі вітчизняної споживчої кооперації з державними регулюючими інстанціями УСРР. Значну увагу приділено з’ясуванню ролі споживчих товариств та їх спілок щодо оперативного та вигідного збуту селянами вирощеної сільськогосподарської продукції як на внутрішній, так і зовнішній ринки, а також забезпечення населення якісними продуктами харчування. Праця розрахована на науковців, працівників кооперативного сектора виробництва, студентів вищих навчальних закладів економічного профілю. Водночас вона може стати в нагоді законодавчим та виконавчим органам влади і управління при розробці засад соціально-економічної політики країни, зокрема, при визначенні перспектив аграрної галузі |
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
|
|
Date |
2016-03-25T09:42:10Z
2016-03-25T09:42:10Z 2012 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації України у добу непу (1921– 1928 рр.) : Монографія. – Полтава : РВВ ПУЕТ, 2011.– 300 с.
978-966-184-184-9 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3320 |
|
Language |
ua
|
|