Запис Детальніше

Шкільний музей українсько-болгарської дружби в селі Мала Перещепина Новосанжарського району Полтавської області: історія створення і функціонування.

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шкільний музей українсько-болгарської дружби в селі Мала Перещепина Новосанжарського району Полтавської області: історія створення і функціонування.
 
Creator Петренко, Ірина Миколаївна
 
Subject шкільний музей, українсько-болгарська дружба, хан Кубрат, Малоперещепинський скарб.
 
Description Стаття присвячена дослідженню історії створення і функціонуванню шкільного музею українсько-болгарської дружби в с. Мала Перещепина Новосанжарського району Полтавської області. Акцентовано увагу на збереженні в ньому історичних відомостей про край у давнину, наголошується на важливих подіях українсько-болгарській історії, що сприяє формуванню національної свідомості в учнів, толерантності, вихованню патріотизму та почуття національної гідності.
Стаття присвячена дослідженню історії створення і функціонуванню шкільного музею українсько-болгарської дружби в с. Мала Перещепина Новосанжарського району Полтавської області. Акцентовано увагу на збереженні в ньому історичних відомостей про край у давнину, наголошується на важливих подіях українсько-болгарській історії, що сприяє формуванню національної свідомості в учнів, толерантності, вихованню патріотизму та почуття національної гідності.
 
Publisher Інститут історії України НАН України
 
Date 2016-03-27T08:49:38Z
2016-03-27T08:49:38Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Краєзнавство. – К., 2013. – № 3. – С. 85-90.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3356
 
Language ua