Запис Детальніше

Робоча програма навчальної дисципліни "Сучасні інформаційно-комунікаційні технології у корекційній освіті" для спеціальності "Корекційна освіта (логопедія)"

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/14219/
 
Title Робоча програма навчальної дисципліни "Сучасні інформаційно-комунікаційні технології у корекційній освіті" для спеціальності "Корекційна освіта (логопедія)"
 
Creator Літун, Денис Ігоревич
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Робоча навчальна програма з дисципліни «Сучасні інформаційно-комунікаційні технології у корекційній освіті» є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти на основі освітньо-професійної програми підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня відповідно до навчального плану спеціальності 8.01010501 Корекційна освіта (логопедія).
Мета: формування у студентів знань, умінь та навичок, які необхідні майбутнім учителям-логопедам для впровадження ІКТ в навчання.
«Сучасні інформаційно-комунікаційні технології у корекційній освіті» є складовою частиною дисциплін циклу професійної підготовки. Її вивчення передбачає підвищення професійної компетентності студентів, розширення, систематизацію та закріплення набутих знань, що сприятиме ефективній самореалізації студентів як фахівців.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка Інститут людини
 
Date 2016
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/14219/1/D_Litun_SIKTUKO_KOLM_5_KSPKIO_IL.PDF
Літун, Денис Ігоревич (2016) Робоча програма навчальної дисципліни "Сучасні інформаційно-комунікаційні технології у корекційній освіті" для спеціальності "Корекційна освіта (логопедія)" [Навчально-методичні матеріали]