Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини у виробництві січених напівфабрикатів.

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини у виробництві січених напівфабрикатів.
 
Creator Тущенко, Леся
Мацук, Юлія Анатоліївна
 
Subject напівфабрикати амінокислоти м'ясопродукти полуфабрикаты мясопродукты аминокислоты convenience foods amino acids meat products
 
Description Вдосконалення технології комбінованої харчової продукції, зокрема м'ясних січених напівфабрикатів з біологічно активними компонентами рослинної сировини, є перспективним у розширенні асортименту і підвищенні харчової і біологічної цінності нових видів м'ясних продуктів. Саме тому, метою досліджень, результати яких висвітленні, є теоретичне і експериментальне обґрунтування доцільності використання гарбузового насіння, в якості рослинного наповнювача, в складі м’ясопродуктів
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-03-30T20:45:56Z
2016-03-30T20:45:56Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Наука і молодь в ХХІ сторіччі [Електронний ресурс] : збірник Н-34 тез доповідей Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 1–2 грудня 2015 року) : у 2 ч. – Електронні дані. – Полтава : ПУЕТ, 2015.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3395
 
Language ua