Використання нетрадиційної сировини у виробництві січених напівфабрикатів.
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної сировини у виробництві січених напівфабрикатів.
|
|
Creator |
Тущенко, Леся
Мацук, Юлія Анатоліївна |
|
Subject |
напівфабрикати амінокислоти м'ясопродукти полуфабрикаты мясопродукты аминокислоты convenience foods amino acids meat products
|
|
Description |
Вдосконалення технології комбінованої харчової продукції, зокрема м'ясних січених напівфабрикатів з біологічно активними компонентами рослинної сировини, є перспективним у розширенні асортименту і підвищенні харчової і біологічної цінності нових видів м'ясних продуктів. Саме тому, метою досліджень, результати яких висвітленні, є теоретичне і експериментальне обґрунтування доцільності використання гарбузового насіння, в якості рослинного наповнювача, в складі м’ясопродуктів
|
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2016-03-30T20:45:56Z
2016-03-30T20:45:56Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наука і молодь в ХХІ сторіччі [Електронний ресурс] : збірник Н-34 тез доповідей Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 1–2 грудня 2015 року) : у 2 ч. – Електронні дані. – Полтава : ПУЕТ, 2015.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3395 |
|
Language |
ua
|
|