Запис Детальніше

СУПУТНИКОВА ГЕОДЕЗІЯ Методичні вказівки для самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів напряму 6.080101 – “Геодезія, картографія та землеустрій”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СУПУТНИКОВА ГЕОДЕЗІЯ

Методичні вказівки
для самостійної роботи та виконання лабораторних робіт
для студентів напряму 6.080101 – “Геодезія, картографія та землеустрій”
 
Creator Ковальов , М.В.
 
Subject Методичні матеріали
 
Description Дисципліна „Супутникова геодезія” вивчається студентами ІІІ курсу в 6-му семестрі та І курсу скороченого терміну навчання в 2-му семестрі.
Теорія і практика традиційних геодезичних побудов вивчена студентами на попередніх курсах.
Супутникова геодезія для вирішення наукових і практичних задач використовує результати спостережень штучних супутників Землі (ШСЗ), космічних апаратів (КА) та інших планет.
Мета методичних вказівок – заповнити нестачу відповідної літератури, полегшити студентам закріплення теоретичного матеріалу і виконання лабораторних робіт.
Вказівки охоплюють 5 робіт за такими розділами: системи координат та вимірювання часу, методи спостереження ШСЗ та їх обробка, незбурений рух ШСЗ. По кожній роботі наведені короткі теоретичні відомості і вказівки щодо виконання, в яких відмічено зміст роботи і порядок виконання.
Пропоновані вказівки торкаються лише деяких тактичних задач супутникової геодезії, причому в спрощеній постанові, але дають основні уявлення про зміст дисципліни, що вивчається. Вони можуть бути використані також студентами заочної форми навчання.
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/20896/1/%D0%A1%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F_%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0.doc
Ковальов , М.В. СУПУТНИКОВА ГЕОДЕЗІЯ Методичні вказівки для самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів напряму 6.080101 – “Геодезія, картографія та землеустрій”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/20896/