Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).
 
Creator Давидова, О.Ю.
Сегеда, І.В.
 
Subject Управление качеством продукции и услуг в гостинично-ресторанном хозяйстве
 
Date 2016
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/42536/1/2014%20%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%20362%D0%9C%20%D0%9C%D0%92_%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%A3%D0%BF%D1%80%D0%AF%D0%BA.pdf
Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/42536/