Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа).
 
Creator Балацька, Н.Ю.
Сегеда, І.В.
 
Subject Проектирование объектов гостинично-ресторанного хозяйства
 
Date 2016
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/42547/1/2015%20%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%20400%20%D0%9C%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%9F%D0%97%20%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D1%96%D0%B2%20%D1%86%D0%B5%D1%85%D0%B8%20%D0%9F%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%93.pdf
Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/42547/