Запис Детальніше

Методичні рекомендації до навчальної /фахової ознайомчої практики (бібліотекознавство, бібліотечний фонд, аналітично-синтетична переробка інформації) для студентів І курсу навчання галузі знань 0203 «Гуманітарні науки», напряму підготовки 6.020301 «Філософія»

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/14321/
 
Title Методичні рекомендації до навчальної /фахової ознайомчої практики (бібліотекознавство, бібліотечний фонд, аналітично-синтетична переробка інформації) для студентів І курсу навчання галузі знань 0203 «Гуманітарні науки», напряму підготовки 6.020301 «Філософія»
 
Creator Купрій, Тетяна Георгіївна
 
Subject Методичні рекомендації
 
Description Засвоєння і використання практичних навичок професії філософа відбувається під час навчальної /фахової ознайомчої практики студентів. Вона проводиться з відривом від навчання, у другому семестрі І курсу. Навчальна/фахова ознайомча практика загальною тривалістю два тижні (три кредити) проходить на відповідних базах практики. Базами практик можуть бути (незалежно від форми власності) бібліотеки, в т. ч. публічні і дитячі, центральні, міські та їх філії, бібліотеки навчальних закладів та наукових установ, центри науково-технічної інформації. Перевага надається науковим бібліотекам, зокрема, Національній бібліотеці України ім. В. Вернадського, Парламентській бібліотеці, Українській історичній бібліотеці та ін.
 
Publisher Гео-принт
 
Date 2016-02
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/14321/1/Kuprii%20T.G._Metodrekomendazii%20do%20navchalnoi%20fahovoi%20oznajomchoi%20praktiki_IS.pdf
Купрій, Тетяна Георгіївна (2016) Методичні рекомендації до навчальної /фахової ознайомчої практики (бібліотекознавство, бібліотечний фонд, аналітично-синтетична переробка інформації) для студентів І курсу навчання галузі знань 0203 «Гуманітарні науки», напряму підготовки 6.020301 «Філософія» [Навчально-методичні матеріали]