Капкейки підвищеної харчової цінності
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Капкейки підвищеної харчової цінності
Cupcake with high nutritional value |
|
| Creator |
Карпюк, Галина Степанівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна |
|
| Subject |
Борошняні кондитерські вироби
капкейки червоні порічки сир кисломолочний |
|
| Description |
Розглянуто асортимент виробів імпортних борошняних виробів. Досліджена можливість використання пюре із порічок і сиру кисломолочного в технології капкейків за для розширення асортименту виробів підвищеної харчової цінності. Розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із порічок. |
|
| Publisher |
ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»
|
|
| Date |
2016-04-29T10:08:17Z
2016-04-29T10:08:17Z 2015-12-25 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Матеріали ХІХ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку»: Зб. наук. праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2015. ‒ Вип. 19. ‒ 245 с.
УДК 001(477)«19/20» http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3697 |
|
| Language |
ua
|
|