Запис Детальніше

Капкейки підвищеної харчової цінності

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Капкейки підвищеної харчової цінності
Cupcake with high nutritional value
 
Creator Карпюк, Галина Степанівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
 
Subject Борошняні кондитерські вироби
капкейки
червоні порічки
сир кисломолочний
 
Description Розглянуто асортимент виробів імпортних борошняних виробів. Досліджена можливість
використання пюре із порічок і сиру кисломолочного в технології капкейків за для розширення асортименту
виробів підвищеної харчової цінності. Розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із
порічок.
 
Publisher ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»
 
Date 2016-04-29T10:08:17Z
2016-04-29T10:08:17Z
2015-12-25
 
Type Article
 
Identifier Матеріали ХІХ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку»: Зб. наук. праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2015. ‒ Вип. 19. ‒ 245 с.
УДК 001(477)«19/20»
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3697
 
Language ua