Запис Детальніше

Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ХЕНОМЕЛЕСА И ПРОДУКТОВ ЕГО ПЕРЕРАБОТКИ В ТЕХНОЛОГИИ МУЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ
USE HENOMELESU AND ITS PRODUCTS IN THE TECHNOLOGY OF FLOUR PRODUCTS
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
 
Subject хеномелес
газоутворююча здатність
сік
крихкість
пюре
пектинові речовини
порошок з вичавок
борошняні вироби
пористість
органічні кислоти
 
Description Проаналізовано сучасний стан хлібопекарної галузі та виявлено основні
проблеми в процесі виготовлення якісних борошняних виробів з дріжджового тіста.
Досліджені особливості хімічного складу хеномелесу та продуктів його переробки.
Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання фруктових
напівфабрикатів з хеномелесу (соку, пюре вичавок) при виробництві борошняних
виробів з дріжджового тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних
речовин хеномелесу і скорочення тривалості тістоутворення. Встановлено
можливість заміни штучних поліпшувачів структури, смаку та аромату борошняних
виробів натуральними, які містяться в плодах хеномелесу. Розроблено технології і
рецептури нових борошняних виробів із внесенням продуктів переробки хеномелесу.
Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники отриманих
борошняних виробів. Виявлено вплив фруктових добавок на черствіння борошняних
виробів і зміну їх якісних показників в процесі зберігання.
 
Publisher Львів
 
Date 2016-05-06T09:51:21Z
2016-05-06T09:51:21Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького
2413-5550
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3709
 
Language ua
 
Relation Технічні науки;Том 17 № 4 (64)