Запис Детальніше

ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
 
Subject хеномелес, сік, пюре, порошок, вироби з дріжджового тіста, пористість, L-аскорбінова кислота, крихкість
 
Description В статті висвітлені результати проведених досліджень з використання хеномелесу та продуктів його переробки при виробництві борошняних кондитерських виробів з дріжджового тіста. В якості продуктів переробки хеномелесу використали сік, пюре та порошок з вичавок хеномелесу. Визначили оптимальну концентрацію внесення продуктів переробки хеномелесу до складу виробів з дріжджового тіста. Досліджені фізико-хімічні показники готових виробів з внесенням добавки. Готові борошняні кондитерські вироби з дріжджового тіста характеризуються підвищеною біологічною цінністю та покращеними фізико-хімічними властивостями і рекомендовані для повсякденного вживання.
 
Publisher Одеса, ОНАХТ
 
Date 2016-05-07T07:55:23Z
2016-05-07T07:55:23Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України
2073-8730
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3715
 
Language ua
 
Relation Технічні науки;Випуск 48