ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ
|
|
Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна |
|
Subject |
хеномелес, сік, пюре, порошок, вироби з дріжджового тіста, пористість, L-аскорбінова кислота, крихкість.
|
|
Description |
В статті висвітлені результати проведених досліджень з використання хеномелесу та продуктів його переробки при виробництві борошняних кондитерських виробів з дріжджового тіста. В якості продуктів переробки хеномелесу використали сік, пюре та порошок з вичавок хеномелесу. Визначили оптимальну концентрацію внесення продуктів переробки хеномелесу до складу виробів з дріжджового тіста. Досліджені фізико-хімічні показники готових виробів з внесенням добавки. Готові борошняні кондитерські вироби з дріжджового тіста характеризуються підвищеною біологічною цінністю та покращеними фізико-хімічними властивостями і рекомендовані для повсякденного вживання.
|
|
Publisher |
Одеса, ОНАХТ
|
|
Date |
2016-05-07T08:05:26Z
2016-05-07T08:05:26Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України
2073-8730 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3716 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Технічні науки;Випуск 48
|
|