Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесу
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням хеномелесу
|
|
Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна |
|
Publisher |
Київ, НУХТ
|
|
Date |
2016-05-07T08:18:37Z
2016-05-07T08:18:37Z 2015-05-28 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3717 |
|
Language |
ua
|
|