Дослiдження особливостей впливу методу дискретно-iмпульсного введення енергiї на процес утворення лiпiдних наноструктур
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослiдження особливостей впливу методу дискретно-iмпульсного введення енергiї на процес утворення лiпiдних наноструктур
|
|
Creator |
Долiнський, А.А.
Авдєєва, Л.Ю. Шаркова, Н.О. Чунiхiн, О.Ю. |
|
Subject |
Теплофiзика
|
|
Description |
Розглянутi питання пiдвищення енергоефективностi технологiй при одержаннi лiпiдних везикулярних наноструктур за рахунок використання методу дискретно-iмпульсного введення енергiї. Показана можливiсть використання харчових фосфолiпiдних комплексiв в якостi матерiалу для отримання лiпiдних наноструктур з необхiдними властивостями. Рассмотрены вопросы повышения энергоэффективности технологий при получении липидных везикулярных наноструктур за счет использования метода дискретно-импульсного ввода энергии. Показана возможность использования пищевых фосфолипидных комплексов в качестве материала для получения липидных наноструктур с необходимыми свойствами. The questions of increasing the energy efficiency of technologies, while obtaining the vesicular lipid nanostructures, are studied, by using the method of discrete pulse energy input. The possibility of the use of food phospholipid complexes as a material for lipid nanostructures with the desired properties is shown. |
|
Date |
2016-05-07T18:26:29Z
2016-05-07T18:26:29Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дослiдження особливостей впливу методу дискретно-iмпульсного введення енергiї на процес утворення лiпiдних наноструктур / А.А. Долiнський, Л.Ю. Авдєєва, Н.О. Шаркова, О.Ю. Чунiхiн // Доповiдi Нацiональної академiї наук України. — 2016. — № 4. — С. 49-54. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.
1025-6415 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/99863 664.3.032:544.773.32 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Доповіді НАН України
|
|
Publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
|
|